sessies & kosten

SESSIES EN KOSTEN


Lees hier over de kosten. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op voor een (telefoon)gesprek en meer informatie.


De sessies vinden doorgaans 1 keer per 2 wekelijks plaats. Indien je verhindert bent, verzoek ik je de sessie tenminste 24 uur van te voren af te zeggen. Het tarief is inclusief 21% btw. Je ontvangt de nota na contante betaling na afloop van de sessie. Het aantal sessies is afhankelijk van de hulpvraag en ligt doorgaans onder de 15 sessies. De sessies zijn méér als praten, ze bestaan uit in actie komen. Het "lichaamsgerichte" heeft alleen betrekking op jouw lichaam, wat jij daar ervaart, wat je gevoel zegt, waar je moed uit kunt putten, want jouw lichaam weet meer als al je kennis en opvoeding te samen.


Voor alle sessies voor lichamsgerichte psychotherapie geldt het onderstaande.

INKOMENSAFHANKELIJKE  KOSTEN


 

Sessie individuele therapie, relatietherapie en / of coaching

vanaf € 60,- per uur tot maximaal €100

€90 per 1,5 uur tot maximaal € 140.

bij de initiele afspraken vertrouw ik hierbij op uw eerlijkheid.


De kosten voor deze therapie / coaching worden niet door zorgverzekeraars vergoed.GEEN LIDMAATSCHAP VAN DE BEROEPSVERENIGING.


Ik ben géén lid meer van een beroepsvereniging. De reden is gelegen dat de administratieve lasten te groot geworden zijn en de zorgverzekeraars een steeds kleiner deel van de factuur vergoeden. Ik heb daarom besloten het deel, dat de zorgverzekeraars gewoonlijk nog wel vergoeden in de aanvullende verzekering, voor mijn rekening te laten komen. Daarmee kan ik de kosten voor mijn therapie voor de client zo laag mogelijk houden.


Ik werk echter nog steeds strikt binnen de kaders die door de beroepsvereeniging zijn gesteld en die ik ten volle onderschrijf.